fredag 5 juli 2013

En liten kvällstur til Öregrund

 Lite influerade av jägarsmörgåsen som jag åt när vi var på Åland så stuvade jag mina nyplockade kantareller och stekte på lövbiff. S och SonV fick annat än svampstuvning på. Har tur att det bara är jag som äter svamp. Då får jag behålla min skörd för mig själv och inte var det mycket jag hittade härom kvällen inte.
 
Älsklingen hade monterat fast den nya sissybaren på Intrudern, så det var helt enkelt nödvändigt för oss att ge oss iväg ut på en tur. Det beror inte alls på att vi blir rastlösa och känner oss instängda i lägenheten kvällar som denna när solen skiner.
 
 Det var Öregrund som fick ta emot oss.
Inte så mycket folk i rörelse en dag som denna. Samtidigt har ju inte semestern kommit igång riktigt än, och sen så uppträdde ju även Yohio när vi kom dit, så jag antar att en stor den människor var där med sina barn och tittade. Även jag fick en liten skymt när vi for förbi.
 
 Sunnanö Camping och Sunnanöbadet. S kollade in vattnet. Ingen risk att han kommer att bada, men man vet ju aldrig. Inget bad igår i alla fall.
 
Vackert värre. Bara bakom vassdungen och runt hörnet, där firade vi vår midsommar i år. Till samma väder också.
 
Då S jobbar natt så fick han lämna av mig hemma och fortsätta till jobbet. Själv så öppnade jag en kall liten öl, hällde upp några chips i en skål och la mig i soffan och kollade film. En bra kväll!

3 kommentarer:

annika sa...

Härliga turer som ni gör med MC. Jag gillat också mat :)

annika

Tina sa...

Åland ligger mig varmt om hjärtat, har släkt på ön och var själv där för några veckor sedan. Härliga bilder du visar!

Trevlig helg /Tina

Snäckskalsdalen. sa...

Vilken god smörgåsbiff du gjorde! Bra att det bara är du som tycker om svampen....Härliga bilder av vacker natur. Och att åka motorcykel lär ju vara speciellt och man känner dofterna.
Agneta kram