torsdag 29 augusti 2013

Fyra på mc tur mot Sigtuna


Vi blev 4 st som kom iväg, Starta från Östhammar hämta upp den 3:e i Gimo och den 4:e i Alunda, därifrån mot Sigtuna på underbara småvägar som jag ska försöka komma ihåg: 288 mot uppsala, in vänster på 273, höger på 282 in till Uppsala sen vidare på 255 (gamla E4:an) till Sigtuna
Väl framme vid hamnen så parkade vi hojarna. Lunchen var tänkt att det skulle ätas på Våfflans Hamnkrog men dom öppnade precis så dom kunde bara göra mackor.


Så vi tog en varsin macka, och ingen macka som helst utan en välfylld räkmacka, nice ;)
Hemvägen tog vi 263 över E4:an mot Arland, åkte på Starrmossen, höger på väg 273 förbi Arlanda, efter sjön svängde vi av vänster på en liten slingrig väg, stannade till där poliserna har sin övningsbana, vidare på samma väg till en korsning där vi svängde vänster, körde en liten bit fram till en T-korsning, vänster i korsningen fortsatte den över väg 77 sen under E4:an sen första vänster mot Danmark, höger på 282, svängde av vänster i Bärby mot Lejsta.
Stannade till i Rasbo vid godislunden och köpte kulglass och läsk innan det bar iväg hemåt.
Försökte få en bild på hur vi hade åkt men det säger ju inte så mycket men jag kommer åka flera ggr på samma väg (och ta med min spätta), kan jag verkligen rekommendera er andra ;)

           / Svante

Inga kommentarer: